0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

Pirrende Adventskalender fra Passionfruit

Fjorårets frekkeste kalender har blitt enda bedre!
Om kalenderen blir testet i år også, er vi sikre på at det blir sex!
• Får frem den pirrende adventsfølelsen
• Mye spennende produkter hele adventstiden
• Godt variert utvalg for enhver smak
• Ny Kamasutra stilling hver dag
• Nye gledes tips hver dag
• Ekstremt mye for pengene


Begrenset antall

Les hele beskrivelsen lenger nede

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 599
Psst! Alltid GRATIS frakt på ordre over 600 , -

Beskrivelse

Fyll adventstiden med kjærlighet!

Denne adventskalenderen er laget av Passionfruit, og er laget akkurat slik vi mener den perfekte adventstiden bør være.
Start hver dag med et nytt og spennende produkt, og vi har også lagt fokus på at du og din partner skal oppleve gleden av hverandre. Vi har derfor laget en informativ og spennende beskrivelse hver dag om hvordan produktet fungere og brukes. Start også hver dag med et gledestips til deg og din partner for å tenne gnisten i hele desember og i lang tid fremover. Gledestipsene er alt fra morsom flørt mellom deg og din partner, til nyttig informasjon for å bli en bedre sexpartner. I tillegg til dette ønsker vi også at du og din partner skal utforske hverandre, og har derfor hver dag en ny og spennende sexposisjon. Posisjonene er godt forklart med illustrasjon, slik at dere kan utforske hvordan ulike posisjoner stimulerer forskjellige erogene soner.
Tar dere utfordringen og gjør desember til årets beste måned? Tenn gnisten i forholdet og erstatt julestress med julekos!

Kalenderen var også med i TV2 hjelper deg sin test, og ble en av toppvalgene.

Kalenderen ble utsolgt i fjor, så vi anbefaler å være tidlig ute i år!

Leveres i anonym eske uten ytre kjennetegn på hvor pakken kommer fra!

Tilleggsinformasjon

Varekode 9997-pluss
 1. Heelt Sinnsykt!! omtale av Mia tester den 11.11.2017
  Kvalitet
  Pris
  Totalvurdering

  Fra årets kalender -
  Jeg vil først nevne at jeg har fått kalenderen gratis for å teste den, men etter jeg og min partner har testet den, så har alle vennene mine kjøpt seg en. Vi har kjøpt tidligere år, og alltid vært veldig fornøyd, men i år var den enda bedre. Produktene var varierte, spennende, og det var virkelig bra produkter som i seg selv var verdt mye mer enn hva kalenderen kostet. Og informasjonen som var med hver dag gjorde det til en opplevelse for oss begge. Beskrivelsen som var med hver dag var veldig god, siden vi ikke har prøvd alt av leketøy, og ikke vet hvordan alt fungerer. Men gledestipsene var inspirerende og ga oss en ny glød. Jeg og min partner har vært i sammen i flere år, og jeg kjente at dette var noe vi absolutt trengte. Dagens kamasutra var også morsom. Det var ikke alle stillingene vi fikk til, men vi prøvde etter beste evne, og det var like gøy med alle vi fikk til og også de få som vi ikke var myke nok til.
  Anbefaler kalenderen til ALLE. Dette er min første test for Passionfruit, og her var det mye å teste. Sinnsykt bra laget og vi elsket den. Vi har hatt litt leketøy tidligere og prøvd en del, men det var mye varer i pakken som var nyheter som vi ønsket oss.

  Bare +++++ fra oss :)

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Totalvurdering