0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

Angre/retur

Om du angrer på et kjøp du har gjort hos oss, må du fylle ut medfølgende angreskjema og returnere oss varen og angreskjema så snart som mulig og senest innen 14 dager fra du mottok pakken. 

Du får tilbake kostnadene med produktet, men returporto må du selv betale. 
Om du har kjøpt klær og det viser seg at det er i feil størrelse, vil vi sende deg ny vare i riktig størrelse kostnadsfritt. 

Intimprodukter kan ikke returneres om forpakningen er brutt! 
Les våre kjøpsbetingelser. 

Du trenger ikke kontakte oss på forhånd om du ønsker å benytte deg av angreretten. 
Returadresse: 
Lyst & lek 
Postboks 3526 
4393 Sandnes 

Om du ønsker en litt mer anonym returadresse, kan du kontakte oss med vårt kontaktskjema for å få denne. Denne adressen er med hensikt ikke lagt ut på nettsiden, for å hindre at Lyst & lek kommer opp ved søk på dette navnet. 

Reklamasjon

Dersom varen du har mottatt har feil eller mangler setter vi pris på om du kontakter oss så snart som mulig, eller innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Du kan kontakte oss på telefon             99 53 53 53      , eller ved å fylle ut vårt kontaktskjema
Ved reklamasjon ønsker vi at du sender oss det defekte produktet i retur, for at vi skal kunne se på det. Er reklamasjonsretten gjeldende, vil du få tilsendt et tilsvarende produkt og få dine utgifter dekket. 
Vi gjør oppmerksom på at reklamasjoner ikke gjelder ved mislighold eller feil bruk fra kundens side. 

Om du har mistet ditt angre/returskjema, så kan dette lastes ned her: ►ANGRE/RETURSKJEMA