Bdesired Deluxe Curve - Lilla

kr 349
På lager
SKU
EW-2317
Bdesired Deluxe Curve er en luksusvibrator til en fantastisk pris. Bswish er et merke som legger like stor vekt på design som funksjonalitet. Vibratoren er ikke bare vakker å se til, men også en drøm i bruk.

Bdesired Deluxe Curve er en luksusvibrator til en fantastisk pris. Bswish er et merke som legger like stor vekt på design som funksjonalitet. Vibratoren er ikke bare vakker å se til, men også en drøm i bruk. Den styres enkelt vi a to store knapper på batterilokket på vibratoren. Den ene brukes til å skru vibratoren av og på, mens den andre skifter mellom de 6 forskjellige vibrasjonsmodiene vibratoren har å tilby.

Bdesired Deluxe Curve har en vibrator i tuppen av leketøyet. Leketøyet har en kurvet tupp som gir mulighet til g-punkt stimulering.

Selve vibratoren er relativt kraftig, men mangler litt om du foretrekker den dype kraftige vibrasjonen som gjerne de dyreste leketøyene tilbyr. Lydmessig var det litt støy, men relativt stillegående.

Totalt sett syns vi det er en fantastisk vibrator som gir mye for pengene. Den har en nydelig design, silkemyk overflate og relativt kraftig vibrator. Den mangler litt på vibratorstyrke, men da sammenlignes den også med vibratorer som er nesten dobbelt så dyre.

Total lengde: 15,24 cm

Diameter: 3,5 cm

Bruker 2stk AAA batterier - Selges separat

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Bdesired Deluxe Curve - Lilla
Din vurdering: