0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

Betalingmetoder

Faktura 

Når du velger dette betalingsalternativet må du taste inn fødsels- og personnummeret og det vil bli utført en kredittvurdering av Klarna. Vi gjør oppmerksom på at du kun er mulig å sende varene til den adressen som du er registrert på i folkeregisteret. Denne tjenesten er levert av Klarna.

Kredittkort

Å betale med kort i vår nettbutikk er enkelt og sikkert. Du vil etter gjennomført ordre bli videresent til Klarnas Betalingsløsning hvor legger inn kredittkortnummer, utløpsdatoen og CCV2 koden ( 3-sifret kode på baksiden av kortet). På grunn av sikkerhet blir du videresendt direkte til Klarna for å utføre betalingen, som er vår betalingsinnløser. På den måten unngår vi at betalingsinformasjonen blir sendt over nett, men blir lagt direkte inn i et sikkert system. 
Etter godkjent betaling vil du bli returnert til vår nettbutikk. 

Postoppkrav

På grunn av stort antall uavhentede pakker som postoppkrav har vi derfor fjernet dette alternativet fra utsjekking, men man kan likevel bestille via oppkrav per telefon. Tlf.: 99535353.
Om du ikke ønsker å forhåndsbetale, så har du mulighet til å velge postoppkrav som betalingsmetode. Det er viktig å merke seg at frakten blir noe dyrere om man velger postoppkrav, og man har heller ikke mulighet til å motta pakken hjem i postkassen.

Om du har valgt postoppkrav, betaler du varene på det postkontoret/post i butikk, som du normalt pleier å motta pakker på. For å benytte deg av postoppkrav må du ringe inn ordren på tlf.: 99535353