Monthly Archives: June 2020

  1. HET ELSKOV I MÅNESKINNET

    HET ELSKOV I MÅNESKINNET

    HET ELSKOV I MÅNESKINNET

    Jeg gjorde meg klar til kveldsturen jeg skulle ha med Øystein. Han fortalte meg at han ville ta turen ned til vannet, og ha en piknik der. Det var sommer og fullmåne, og jeg kjente en kribling i underlivet. Jeg pakket mat, drikke og et deilig stort pledd som vi kunne  sitte på.

    Øystein kom og hentet meg i sin lekre bil, og gav meg ett het og deilig kyss, og det pirret meg. Jeg vil ha mer nå, sa jeg til Øystein mens jeg tok hånden min på innsiden av låret hans og strøyk han der, opp og ned. Øystein stoppet bilen igjen, og jeg satte meg oppå han og løftet opp skjøret mitt. Jeg hadde ingen truse på, og musen min var glinsende, og dryppende våt. Øystein tok tak om hoftene mine, og tok den store, harde pikk inn i meg. Jeg beveget meg opp og ned, og han traff g punktet. Jeg red ham hardt, og stønnet. Flere orgasmer bygget seg opp og kom i serier om og om igjen. Øystein pumpet inn og ut av meg, og tømte seg med den varme seden hans. Det rant av meg

    Read more »
  2. Massasjelys- et erotisk sextilbehør

    Massasjelys- et erotisk sextilbehør

    Hvis du virkelig har lyst til å krydre sexlivet ditt, la oss introdusere deg for noe enkelt, ikke veldig dyrt og et effektivt sextilbehør; massasjelys!

    Disse type lys er perfekte til å eksperimentere og utforske hva som passer for deg og din partner. Lyset er ikke like intenst som for eksempel en flogger eller en pisk, og de krever ikke noe montering som for eksempel en sex-swing  men, de er definitivt vedt å legge til i soveromsrutinen.

    Her er det du trenger å vite:

    Hva er et massasjelys?

    Ikke tro at disse lysene er like de som du selv har liggende hjemme – de er IKKE like! Et massasjelys er spesielt formulert for å smelte ved en lavere temperatur enn hva vanlige stearin lys gjør. Med andre ord vil ikke et massasjelys brenne av deg huden som et vanlig lys kan gjøre.

    Lyset fungere slik at voksen smelter til en olje som man heller på huden, en vanlig massasje blir en ekstremt erotisk opplevelse.

    Hvordan bruke et massasjelys?

    For det første,

    Read more »
  3. HEFTIG MØTE - STIEN

    HEFTIG MØTE - STIEN

    HEFTIG MØTE - STIEN

    Jeg lå og koste meg i sengen, og jeg var fremdeles våt etter en omgang med rabbit vibratoren min. Jeg tenkte med meg selv at en skogtur hadde vært passende å gå i det fine og varme været, og akkuratda tikket det inn en melding fra Andreas. Han lurte på om jeg var våt, kåt og klar for han. Han sa videre at jeg måtte komme til skogen på den stien der vi hadde vårt møte sist. Jeg skrev til han at jeg var klar, og at vi kunne møtes ved stien.

    Jeg kom litt tidlig fordi jeg ville se han komme imot meg. Jeg kjente at jeg var dryppende våt og kåt og med ett så jeg han komme bortover stien. Han var så sexy der han gikk, og det kriblet i underlivet mitt Det bredde seg en spenning i kroppen. Kjolen min kjentes lett og myk mot huden, det var sommer og varmt i lufta. Under hadde jeg ingenting, og det var pirrende å kjenne vinden på kjønnet mitt

    Jeg hadde forsiktig ymtet frempå i en melding om at jeg hadde litt fantasier om noe litt røffere sex, så v

    Read more »
  4. Hvilken dildo passer for analsex?

    Hvilken dildo passer for analsex?

    Hvilken dildo passer best for anal sex?

     

    Analsex er spennende, opphissende og hvis det gjøres riktig, ekstremt deilig! Flere og flere får øynene opp for leketøy designet for analsex og ikke minst Pegging, dvs bytting av roller under analsex!

    Skal man finne et godt leketøy til å bruke analt så må man først og fremst se etter en bred base. Dette er viktig for å hindre at leketøyet forsvinner opp i endetarmen. Det er også lurt å se etter et trygt materiale som er lett å rengjøre, som f.eks silikon, glass eller metall.

    Anal plugg og analkuler er kjente leketøy og ofte det man velger hvis man ønsker å utforske analsex. Men når man har gjort seg kjent med følelsen og sin egen kropp, så vil mange gå over til en dildo. De mest populære dildoene til analsex har et enkelt design, har en stor base, en god sugekopp og kan ofte festes i strap-on belter.

    Anbefalt dildo til analsex:

    Read more »