9 erogene soner gode elskere vet om – Bedre sex

Stimulerer du noen eller alle disse punktene før du finner veien til hennes våte hule? Da er sjansen stor for at hun syns du er utrolig god i sengen. Finn ut om du er en god elsker, eller få tips til hvordan du kan bli enda bedre. Her er en liste med 9 erogene soner du bør vite om.

Mange menn vil også like berøring på disse punktene.

 1. Innsiden av håndleddet – Her har vi tynn og sensitiv hud som reagerer positivt til lett berøring av fingre, lette og faste kyss og en deilig varm tunge som sklir lett over huden. Det er garantert ikke mange menn som har gitt håndleddet mye oppmerksomhet, og hun vil lure på hvorfor hun ikke har vist hvor deilig det var før.

 1. Innsiden av albuen – Tynn og sensitiv hud gjør også dette punktet til en erogen sone som fortjener litt omsorg. Kysse og slikke på dette punktet er mye mer intimt en det høres ut som, har du ikke testet det ut enda er det kanskje på tide. Hun vil nok skjelve av glede. Noen er ganske kilne på dette område, prøv da med litt hardere trykk på kysset og tungen.

 2. Øret – Små bit, slikk og sug henne på øret, spesielt på øreflippen. Mange kvinner elsker dette, mens andre ikke gjør det. Test det ut og se hva hun synes. Noen liker også små pusting inn i øret mens andre syns det er utrolig irriterende.

 1. Nakke og hals – Her har man også sensitiv hud. Bytt mellom lette og mer faste kyss på nakken, halsen hennes er myk og her fungerer ofte lette kyss og berøring best. Stå gjerne bak henne, skyv håret til sides og kyss henne fra   hårfeste og nedover nakken, fortsett til hver av sidene. Du vil se gåsehuden komme og kanskje til og med noen lette stønn og dyp pusting. Frist henne gjerne også med tungen, lette sug og biting på nakke og hals. Test deg frem og finn ut hva hun liker best.

 1. Bak knærne – lett massasje med fingrene og kyss på huden bak knærne kan få henne til nye høyder. Noen er meget kilne på dette område, test deg frem og se hvilken reaksjon du får. Spør henne gjerne hvordan det føles.

 1. Hodebunn – Stryk henne gjennom håret, og masser hodebunnen med et passende trykk. Dette føles deilig for henne, hun blir avslappet og hormoner som endorfiner slippes løs. Når ting blir hetere kan du ta et godt tak i håret helt nede med hodebunnen og dra henne lett til.

  shutterstock_359366072

 2. Leppene – leppene er en svært erogen sone og kan gjøre henne skikkelig kåt og våt om du kysser henne riktig. Start gjerne lett, og bytt litt mellom lette og fastere kyss innimellom, sug og bit henne på over og underleppen. Bruk gjerne tungen, pass på at det ikke blir for vått med mindre du vet hun liker det.

 3. Føtter – Masser føttene hennes. Masser passe hardt på de harde delene av føttene som hælen og lettere på de mykere delene. Tærne er spesielt følsomme for kvinner, klyp og klem lett på utsiden av storetåa, prøv gjerne også å slikke henne på tærne.

 4. Korsryggen – Med et lett trykk masser korsryggen hennes med runde bevegelser. Når område begynner å bli varmt kan du øke trykket og massere på hver side av ryggraden men ikke direkte på ryggraden. Er hun komfortabel med det kan du også massere nedover på rumpeballene. Hun vil sannsynligvis finne dette svert avslappende og stimulerende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *