Bwild Deluxe Bunny - Rabbitvibrator

kr 499
På lager
SKU
EW-2316
Nydelig design Kraftig vibrator G-punkt stimulering

Bwild Deluxe Bunny er en luksusvibrator til en fantastisk pris. Bswish er et merke som legger like stor vekt på design som funksjonalitet. Vibratoren er ikke bare vakker å se til, men også en drøm i bruk. Den styres enkelt vi a to store knapper på batterilokket på vibratoren. Den ene brukes til å skru vibratoren av og på, mens den andre skifter mellom de 6 forskjellige vibrasjonsmodiene vibratoren har å tilby.

Bwild Deluxe Bunny har to separate vibratorer, en i tuppen av leketøyet og en i tuppen av klitorisstimulatoren. Leketøyet har en kurvet tupp som også gir mulighet til g-punkt stimulering.

Selve vibratorene er relativt kraftige, men mangler litt om du foretrekker den dype kraftige vibrasjonen som gjerne de dyreste leketøyene tilbyr. Lydmessig var det litt støy, men mest fra klitorisstimulatoren. Lyden forsvant om man holdt i klitorisstimulatoren, eller klitorisastimulatoren kom i kontakt med kroppen.

Totalt sett syns vi det er en fantastisk vibrator som gir mye for pengene. Den har en nydelig design, silkemyk overflate og relativt kraftige vibratorer. Den mangler litt på vibratorstyrke og litt høyt støynivå, men da sammenlignes den også med vibratorer som er nesten dobbelt så dyre.

Total lengde: 15,24 cm

Diameter: 3,5 cm

Bruker 2stk AAA batterier - Selges separat

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Bwild Deluxe Bunny - Rabbitvibrator
Din vurdering: