Cocoo Trådløst Egg

Spesialpris kr 250 Vanlig pris kr 499
På lager
SKU
WST-1574

Kraftig trådløs egg med fjernkontroll.
Opptil 12 meter rekkevidde.
8 vibrasjonsmoduser å velge mellom.
Vanntett.

Ta leken til nye høyder med dette stillige tråløse egget med fjernkontroll!

Cocoo Tråløst Egg er et kraftig egg med en stillegående motor som kan brukes på både klitoris og i vagina. Du velger selv om du vil styre egget ved å trykke på knappen på selve egget eller om du vil la partner styre egget med fjernkontrollen! Cocoo lar partner ta styringen fra opptil 12 meters avstand! Egget og fjernkontrollen er diskre formet og er enkle å ta med seg. Perfekt for de som ønsker å ta leken med ut av huset!

For å styre egget med fjernkontrollen holder du inne av/på knappen på egget til lyset slår seg på. Når lyset er på trykker du på av/på knappen på fjernkontrollen og derretter kan du leke deg gjennom de 8 forskjellinge vibrasjonsmodusene ved å trykke på +-knappen.
For å styre egget uten fjernkontroll holder du inne av/på knappen på egget, når egget lyser kan du trykke enda en gang på knappen for å gå gjennom vibrasjonsmodusene.

Cocoo Trådløst Egg er dekket av glatt og behagelig silikon som gjør at egget er vanntett. Egget er oppladbart med medfølgende USB-ladekabel og fjernkontrollen bruker 2 AAA batterier (ikke inklidert)

Detaljer:
Farge: Rosa og Hvit
Materiale: Silikon og ABS-plast
Egg: 70x33x33 mm
Fjernkontroll: 70x50x35 mm
Rekkevidde mellom egg og kontroll: 12 meter
Vibrasjon: 8 moduser
Batteri Egg: Oppladbar
Batteri Fjernkontroll: 2 AAA (ikke inkl.)
Lydnivå: Lav
Vanntett: Ja