Et ekslusivt Dildoparty fra Passionfruit

Inviter venner, slapp av med musserende vin og kos dere! Oppdag eksklusive sexleketøy, herlige dufter og sensuelle massasjeoljer i ditt eget hjem. Vår konsulent vil også fortelle deg de beste eksperttipsene for et forførende, variert kjærlighetsliv.

Hva skjer på et homeparty?

Til ditt Passionparty kommer en av våre dyktige konsulenter til deg og gir en smakfull kveld med uforglemmelig moro for deg og dine venninner.

Og i motsetning til å handle i en butikk eller på nettet, vil gjestene kunne lære nøyaktig hvordan hvert produkt fungerer, både sexleketøy, undertøy og klær, og hvordan det kan ta deg til helt nye høyder.

Hva koster et homeparty?

Vi deler opp i vanlige homeparty og party hvor vi er primærunderholdning, eksempelvis et spenstig utdrikningslag, bursdagsfest og lignende. Vanlige homeparty er alltid helt gratis. Andre fester koster normalt 500,- til 850,-, men ta kontakt med oss for en prat, så finner vi utav det!

Slik bestiller dere produkter

Før selve presentasjonen får alle utdelt hver sitt ark, hvor dere kan notere for dere selv hvilke produkter som virker spennende. Etter at vår konsulent har presentert produktene, leveres arkene tilbake til vår konsulent. Produktene blir sendt i anonym, diskret pakning i posten.

Slik planlegger du ditt Passionparty

Fra det øyeblikket du bestiller ditt Passionparty vil vi sørge for at du får en fantastisk opplevelse. Alt du trenger å gjøre er å velge en dato, og la oss hjelpe deg med detaljene, tips og ideer for å holde en fest dere vil snakke om i årevis!

Du kan sende oss en uforpliktende forespørsel om dildoparty ved å bruke skjemaet på toppen av siden.

Vi vil finne en ledig konsulent i ditt nærområde og sjekke om det er ledig på den datoen som dere ønsker å holde selskapet.

Inviter vennene dine hjem på festdagen.

Dere koser dere på dildoparty med spennende produkter og mye informasjon.

Hver festdeltager mottar bestillingen sin rett hjem i postkassen i diskret emballasje.

 

Hvorfor arrangere et dildoparty med Passionfruit?

Bli kjent med spennende produkter fra flere produsenter

Ha det gøy, lær mer og del erfaringer med venner i et trygt miljø

Få inspirasjon, informasjon og nye ideer for et variert og spennende kjærlighetsliv

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hva er et dildoparty?

Et dildoparty fra Passionfruit er en fest hvor en av våre konsulenter kommer til festen og gir tips, ideer og inspirasjon til et enda mer spennende sexliv med god informasjon og ved å presentere et utvalg av spennende produkter.

Er dildoparty egnet for utdrikningslag?

JA! Dildoparty på utdrikningslag er både gøy og spennende. Vi prøver å inkludere bruden i demonstrasjonen så langt det lar seg gjøre. Selskapet skal være gøy for alle, så det er derfor viktig for oss at den kommende bruden ikke vil bli tvunget til noe hun ikke ønsker. Vi jobber for at dildoparty på utdrikningslag skal være en positiv og minnerik opplevelse det snakkes om i lang tid etterpå.

Hvordan bestiller jeg party?

Etter at du har sendt forespørselen vil vi kontakte en konsulent i ditt nærområde og sjekke om konsulenten er ledig på ønsker dato, og gi deg en tilbakemelding så hurtig så mulig. Om du ønsker party på en dag med stor pågang, kan det gjerne ta litt lenger tid å finne ledig konsulent til deg. Til normalt vil det denne prosessen gå fra 24-48 timer fra du sendte forespørselen. Det kan gå noe lenger tid i helger og helligdager.

Kan det holdes dildoparty i helgen?

Ja, selvfølgelig. I helgene er det også ofte enklere å finne en festdato som passer for alle, både vert, gjester og konsulent.

Hvor i landet kan vi holde dildoparty?

Passionparty tilbyr dildoparty de fleste steder i Norge. Vi har konsulenter i nærheten av de største byene som for eksempel Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. I tillegg til dette har vi til sammen nesten 40 konsulenter som dekker omtrent hele landet.

Hvor lenge varer et dildoparty?

Et vanlig dildoparty varer rundt 2 timer og et utdrikningslag varer omtrent 1,5 time. Men har du en stram timeplan kan enkelt tiden som brukes på selskapet justeres etter hvor lang tid du ønsker å bruke.

Har du andre spørsmål?

Send oss din uforpliktende forespørsel i dag!