Fleshlight LaunchPAD

kr 399
På lager
SKU
3839_PFFP
Fleshlight Launchpad er perfekt for point-of-view innhold, langdistanse lek med en venn, eller nyte et utvalg av dine favorittfilmer, klipp og bilder mens du bruker dine Fleshlight produkt.
 
 
Få et nytt perspektiv på penetrasjon.
 
Den helt nye Fleshlight Launchpad er en ideell følgesvenn for iPad og Fleshlight brukere. Par disse to ikoniske produkter for å få et helt nytt perspektiv på onani, mens du nyter din favorittinnhold på nettbrettet.
 
- Laget av trygg og spenstig gummi, Launchpad tar sikkert grep i nettbrettet.
- Roter iPad 180 ° for å avdekke hjem-knappen eller bruke kameraet til å dele med en venn!
- Bruk de justerbare stropper for å sikre din Fleshlight til Launchpad og la leken begynne.
 
Fleshlight Launchpad er perfekt for point-of-view innhold, langdistanse lek med en venn, eller nyte et utvalg av dine favorittfilmer, klipp og bilder mens du bruker dine Fleshlight produkt.
 
Dens holdbare, men likevel fleksibeble materiale lar deg trygt og enkelt sette inn, sikre og fjerne nettbrettet. Når montert godt på plass, vil det opprettholde sin posisjon under bruk, mens du lar full tilgang til berørings skjermens funksjonalitet som volum og strøm.
 
Juster din favoritt Fleshlight eller Flight produkt og feste den på plass med den medfølgende neopren borrelåsen. Nyt ditt favoritt innhold eller koble til med en venn for noen intime stunder sammen.
 
Bruk de robuste håndtakene på hver side av Fleshlight Launchpad og nyt et helt nytt perspektiv. Utforsk Fleshlight Launchpad i en rekke stillinger, blant annet å holde enheten i ro under bruk - en flott måte å praktisere og forbedre din seksuelle utholdenhet! Som med alle Fleshlight produkter, ikke glem å bruke Fleshlube vannbasert glidemiddel.
 
Når du er ferdig, fjern nettbrettet og bruke Fleshwash å rengjøre og desinfisere Fleshlight Launchpad.
 
Fleshlight Launchpad er kompatibel med følgende iPad-modeller:
• iPad Fjerde generasjon
• iPad tredje generasjon
• iPad 2
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Fleshlight LaunchPAD
Din vurdering: