Juliette Wave - Rabbit med klitorissuger

Spesialpris kr 350 Vanlig pris kr 699
På lager
SKU
WST-1577
En ny vri på den klassiske rabbitvibratoren. Juliette Wave Vibrator Suction gir deg en heftig opplevelse med kraftige vibrasjoner som stimulerer vagina og suge-effekten som tenner alle nerver i klitoris!

Med Juliette Wave Vibrator vil du garantert nå nye høyder!

Juliette Wave Suction gir deg en ny vri på den klassiske rabbitvibratoren. Her får du nemlig både kraftige vibrasjoner i vagina OG den populære suge-effekten til klitoris! Suge-effekten stimulerer alle nerver i klitoris på en gang, så her er du garantert én orgasme eller fem! Lek deg gjennom de mange forskjellige vibrasjon og suge-mønsterene og finn din favoritt!

Vibratoren er enkel i bruk; bare hold inne av/på knappen i 3 sekunder for å skru vibratoren av og på.Ved av/på knappen er det to knapper til. Den ene styrer vibratoren til vagina og den andre styrer suge-effekten til klitoris. Trykk på knappene og velg enkelt styrken på begge individuelt for treffsikker nytelse!

Vibratoren er dekket av et lag med silkemyk silikon med matt finish som gir den en eksklusivt look og en lukseriøs følelse når du holder den. Den glatte overflaten gjør den også enkel å rengjør. Vi anbefaler at du rengjør leketøyet med en av våre leketøyrens, dette vil fjerne alle bakteriene som vanlig såpe ikke klarer å drepe!

Vibratoren er oppladbar med medfølgende USB-ladekabel. Du får også med en oppbevaringspose og bruksanvisning på engelsk med i esken sammen med vibratoren og laderen.

Detaljer:
Materiale: Silikon og ABS
Lengde: 21 cm
Bredde: 4 cm
Innførbar lengde: ca 12 cm
Vekt: 172g
Batteri: Oppladbar
Vanntett: Nei
Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel