Om oss

Om Passionfruit.no

Passionfruit.no er butikken for alle som synes hverdagen blir litt morsommere med spennende og bedre sex. Hos oss finner du et stort utvalg av spennende varer som hjelper å holde sexlivet spennende og utforskende. Du finner alt fra sexleketøy, massasjestaver, glid, massasjeoljer, orgasmekremer, undertøy og klær + mye mer. Vi har levert erotikk til de norske hjem siden 2008 og er Norges største leverandør av Dildoparty med konsulenter i omtrent hele landet.

Vi er her for deg!

Sexleketøy gjør fantastiske ting, og vi har plukket ut de beste produktene for å gjøre sexlivet enda mer spennende og mye bedre. Skal du ha en ny dildo og syns det er vanskelig å vite om du vil ha i glass eller i silikon? Eller du er på jakt etter en ny klitoris stimulator, og vet ikke om du bør velge en sugestimulator eller en vibrator? Vi hjelper deg å finne det beste produktet for deg.

Vi har stor interesse for faget med flere sexologer tilgjengelige, og vi er her for å tilby deg det beste utvalget for å gjøre sexlivet enda mer spennende.

Ønsker du hjelp til å velge riktig produkt? Kontakt oss gjerne på telefon, epost, eller via vårt kontaktskjema.

Superrask levering

Alle varene du kjøper hos oss sendes fra vårt lager i Sandnes. Vi sender varer ut daglig, og leverer til de fleste steder på 1-3 dager.

Slipp turen til butikken

Få levert pakken rett hjem i postkassen! Vi prioriterer først å frem at ordren din blir levert rett hjem i postkassen din, så langt det lar seg gjøre. Men om pakken er for stor, eller at posten av andre årsaker ikke kunne levere i postkassen, blir den utlevert på postkontor.

Anonym forsendelse

Avsender av pakken er anonym og selve pakken er likeså. Det er ingen ytre tegn på pakken om hva den inneholder eller hvem den er fra. Og inni pakken er det heller ingen papirer med informasjon, da dette kun sendes digitalt. Du kan derfor alltid være trygg på at uansett hva som skjer, så er diskresjon en selvfølge.

Gratis frakt på ordrer over 600,-

Vi tilbyr alltid gratis frakt på ordrer over 600,- rett hjem i postkassen din.

60 dagers åpent kjøp

Det er lov å ombestemme seg! Hvis du angrer på et kjøp kan du enkelt returnere varen og få pengene igjen.

Prisløfte – Opptil 60 dager etter kjøp

Har du kjøpt et produkt hos oss og finner varen billigere et annet sted, tilbyr vi gavekort fra Passionfruit pålydende differansen.