Personvern og informasjonskapselsinformasjon

Behandlingsansvarlig

Kundeservice og regnskap utføres av Acalis AS (Passionfruit.no). Flere selskaper bidrar i å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Acalis AS (Passionfruit.no) i henhold til databehandleravtaler med Acalis AS (Passionfruit.no).

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Tripletex – Lagring av faktura og kjøpshistorikk
  • ElasticEmail – Lagring av e-postadresse for kundeklubb og utsendelse av e-post
  • Klarna for fakturabetaling, Visa og Mastercard transaksjoner
  • Facebook For kundehenvendelser via Facebook
  • Posten Norge AS og Postnord AS – Lagring av navn og sporing på forsendelser
  • Proteria AS - For behandling av forsendelser og digital overføring til fraktleverandør

For å se hvilke cookies vi bruker, kan du se Listen over cookies vi bruker nedenfor.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside ved bruk av Cookies, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Cookies- Hvordan vi bruker dem og formålet

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Hva er cookies?

En cookie er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du er enig, er filen lagt til og informasjonskapselen hjelper deg med å analysere webtrafikk eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Cookies tillater webprogrammer å svare på deg som individ. Webapplikasjonen kan skreddersy sin virksomhet til dine behov, liker og misliker ved å samle og huske informasjon om dine preferanser. Vi bruker trafikkloggskapsler for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om trafikk på nettsiden og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy det til kundens behov. Vi bruker bare denne informasjonen for statistisk analyse og deretter blir dataene fjernet fra systemet. Samlet sett hjelper cookies oss med å gi deg et bedre nettsted, ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du finner nyttige og hvilke du ikke gjør. En informasjonskapsel gir oss ikke tilgang til din datamaskin eller informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen din for å avvise cookies hvis du foretrekker det. Dette kan forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies), som du kan lese mer om på denne siden.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Personopplysninger kan deles med Acalis AS sine tjenesteleverandører. Eksempler er logistikksystem fra Consignor, frakt forsendelser fra Posten Norge AS og Postnord AS. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Acalis AS sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

Sletting av personopplysninger

Acalis AS kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. Sporing som er gjort ved hjelp av cookies sletter automatisk etter 12mnd.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Dine rettigheter

Du kan enkelt styre dine samtykker og valg på "min side", når du er innlogget på Passionfruit.no. Som innlogget har du innsyn i dine personalopplysninger og kjøpshistorikk som er lagret hos oss. Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med vår kundeservice. Kundeservice kan også kontaktes om du krever endringer i opplysninger som du ikke kan endre via "min side". Om du er uenig i hvordan vi behandler dine personalopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du gjerne kontakte oss via vårt kontaktskjema på nettsiden, eller ringe oss.

Acalis AS - Kundesenter

Telefon: 99535353

Du kan klage på hvordan Acakis AS (Passionfruit.no) behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet

E-post: [email protected]

Telefon: 22 39 69 00.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Acalis AS

Langgata 44

4306 Sandnes

Liste over Cookies vi bruker

I listen under kan du se hvilke cookies vi bruker og informasjonen de inneholder.

Cookie Navn Cookie Beskrivelse
FORM_KEY Lagrer en generert nøkkel for å unngå falske forespørsler.
PHPSESSID Din økt-ID på vår server.
GUEST-VIEW Tillater gjester å se og endre sin handlekurv.
PERSISTENT_SHOPPING_CART En link til din handlekurv og historikk, om du har spurt etter dettte.
STF Informasjon om produkter du har emailet dine venner.
STORE Hvilken nettbutikk og språk du har valgt (om nettbutikken finnes på flere språk).
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om brukeren har tillatt oss å bruke cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
MAGE-CACHE-STORAGE Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
SECTION-DATA-IDS Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
X-MAGENTO-VARY Benytter seg av mellomlager i din nettleser for at nettsiden skal laste raskere.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Tilrettelegger for oversettelse til andre språk.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Tilrettelegger for oversettelse til andre språk..