0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

Stronic Drei - Fun Factory

Unik bevegelse!
oppladbar

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 699
Psst! Alltid GRATIS frakt på ordre over 600 , -

Beskrivelse

STRONIC DREIfra Fun Factory skiller seg totalt fra alle andre vibratorer med sin unike dype kraftige støt inn og ut, i motsetning til vanlig vibrering.

Inn og ut bevegelsen til STRONIC DREI føles naturlig, og man kan enkelt justere mellom de 10 forskjellige hastighetene. Som går fra forsiktig pirring til kraftige støt.

Fra et teknisk ståsted tilbyr STRONIC DREI den nylig patenterte støtbevegelsen og et innovativt kontrollpanel som enkelt styres med + og – knapp og skrus av og på med egen knapp.

Den kurvede formen på STRONIC DREI er designet for å perfekt stimulere G-punktet og sammen med den unike inn/ut bevegelsen, vil STRONIC DREI stimulere som ingen andre vibratorer kan.

Diameter: 3,5cm Lengde: 23cm hvorav ca 12cm er innførbar

Lader er inkludert

Tilleggsinformasjon

Varekode 2292
  1. Slapp av og nyt! omtale av Martina den 03.03.2016
    Kvalitet
    Pris
    Totalvurdering

    Fantastisk produkt! kjekt at det går inn og ut av seg selv, da kan jeg bare slappe av og nyte det. Jeg kjøpte denne fordi damen i butikken sa at denne kunne brukes både vaginalt og analt, og den er virkelig god til begge deler! Likker godt detsignet og det har en god funksjon også. Med dette leketøyet kan man bare lene seg tilbake og nyte, nyte, nyte!

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Totalvurdering