0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

Viser 1 til 48 av totalt 91

per side
 • Bdesired Deluxe Curve - Sort

  Bdesired Deluxe Curve er en luksusvibrator til en fantastisk pris. Bswish er et merke som legger like stor vekt på design som funksjonalitet. Vibratoren er ikke bare vakker å se til, men også en drøm i bruk.
  kr 349
 • Bgee Classic

  Materiale: ABS plast, silikon
  Størrelse: Lengde 18 cm Bredde 2.6cm 
  Batteri: 2 x AAA (ikke inkludert) 
  Brukstid: 3 timer 
  Funksioner: Trinnløs hastighet
  Vanntett: Ja


  I esken får du: 1 vibrator,
  1 oppbevaringspose,
  1 brukerveiledning 

  kr 299
 • Bgood Deluxe Curve

  Fantastisk G-punkt vibrator
  Batteridrevet
  Brukervennlig
  Lagd av: Silikon, ABS Plastikk. 
  Lengde: 19.3cm Bredde 3.5cm
  Batteri: 2 x AAA (ikke inkludert) 
  Brukstid: 3 hours
  Funksjoner: 6

  kr 399
 • Bdesired Deluxe Vibe - Rosa

  Bdesired Deluxe Curve er en luksusvibrator til en fantastisk pris. Bswish er et merke som legger like stor vekt på design som funksjonalitet. Vibratoren er ikke bare vakker å se til, men også en drøm i bruk. Den styres enkelt vi a to store knapper på batterilokket på vibratoren. Den ene brukes til å skru vibratoren av og på, mens den andre skifter mellom de 6 forskjellige vibrasjonsmodiene vibratoren har å tilby.
  kr 349
 • We-Vibe Unite

  We- Vibe Unite tar parforholdet til nye høyder av intim nytelse . Verdens bestselgende par vibrator , fullstendig redesignet for bedre passform, økt intensitet og mer kontroll. Hun bærer den under sexakten for ekstra stimulering til klitoris og G-punktet . Sammen deler dere begge vibratoren.
  kr 890
 • Miss Bi Rabbit Vibrator Black - Fun Factory

  En helt super rabbit vibrator fra Fun Factory! Ikke bare har den et lekkert design, men den treffer både g-punkt og klitoris helt riktig. Den har to heftige motorer som styres separat, og med flere forskjellige styrker og pulseringer er du garantert noe du liker.
  kr 1 249
 • Tiger G5 Black - Fun Factory

  Tiger fra Fun Factory er en av bestselgerne i klassen! Med en perfekt utforming på skaftet for intens stimulering, samtidig som den dype vibratoren vibrerer, er dette er sikker vinner for dem som elsker å kjenne vibratoren inni seg.
  kr 1 099
 • CAYONA - candy blue - Fun Factory

  Cayona er en blomsterformet kraftig vibrator som er designet for både g-punktet og klitoris.
  Med sine delikate kurver og komfortable og myke tupp er Cayona et perfekt alternativ om man ønsker en vibrator som stimulerer de rette stedene uten at den er formet som en penis. Formen gjør at de to kontaktpunktene på tuppen og den opphøyde kulen treffer g-punktet og klitoris godt.

  kr 799

Viser 1 til 48 av totalt 91

per side