0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

25 vare(r)

per side
 • Fleshlight LaunchPAD

  Få et nytt perspektiv på penetrasjon.
   
  Den helt nye Fleshlight Launchpad er en ideell følgesvenn for iPad og Fleshlight brukere. Par disse to ikoniske produkter for å få et helt nytt perspektiv på onani, mens du nyter din favorittinnhold på nettbrettet.
   
  - Laget av trygg og spenstig gummi, Launchpad tar sikkert grep i nettbrettet.
  - Roter iPad 180 ° for å avdekke hjem-knappen eller bruke kameraet til å dele med en venn!
  - Bruk de justerbare stropper for å sikre din Fleshlight til Launchpad og la leken begynne.
   
  Fleshlight Launchpad er perfekt for point-of-view innhold, langdistanse lek med en venn, eller nyte et utvalg av dine favorittfilmer, klipp og bilder mens du bruker dine Fleshlight produkt.
   
  Fleshlight Launchpad er kompatibel med følgende iPad-modeller:
  • iPad Fjerde generasjon
  • iPad tredje generasjon
  • iPad 2
  kr 399
 • Fleshlight Shower Mount

  Fest fleshlighten din i dusjen eller på andre glatte overflater

  kr 249
 • Fleshlight Flight- pilot

  Flight fra fleshlight er en litt mindre og meget stilig fleshlight med et lekkert diskre design. Fligh sin sleeve i  mykt SuperSkin materiale føles naturlig og ekte, den vil fly deg til nye høyder 

  kr 499
 • Fleshlight Surge GO - Value Pack

  Fleshlight GO har en diskret, lett og kompakt design, som gjør det enkelt å ta med Fleshlighten hvor enn du er. GO er en komprimert og bærbar versjon av Fleshlights opprinnelige bestselgende Fleshlight Masturbator, noe som gjør om den til det perfekte reisefølge . Enhånds grep åpner for mer brukervennlighet og mer moro, som beviser at de beste tingene virkelig kommer i små pakker. Value pack inneholder: - Mindre, lettere og mer kompakt Fleshlight - Fleshlube (100 ml) - Fleshwash (100 ml) - Instruksjoner for bruk og vedlikehold
  kr 799
 • Fleshlight Surge GO

  Fleshlight GO har en diskret, lett og kompakt design, som gjør det enkelt å ta med Fleshlighten hvor enn du er. GO er en komprimert og bærbar versjon av Fleshlights opprinnelige bestselgende Fleshlight Masturbator, noe som gjør om den til det perfekte reisefølge . Enhånds grep åpner for mer brukervennlighet og mer moro, som beviser at de beste tingene virkelig kommer i små pakker.
  kr 649
 • SleeveWarmer - Fleshlight

  Varm hullet i en fei og nyt! Fleshlight Sleeve Warmer er her for å skru opp varmen på onani erfaringen med en svimlende nytt nivå av realisme. Denne siste Fleshlight oppgraderingen er laget for å varme din Superskin sleeve til en tettsittende, sensuell temperatur ... akkurat som den ekte varen. Fleshlight er verdens ledende masturbator produsent for en grunn. Så åpne et vindu, fordi ting bare blitt enda mer ekte.
  kr 299
 • Fleshlight Girls - Riley Reid

  Voksenfilm stjernen og midtsidepiken, Riley Reid har gleden av å presentere den hotteste Fleshlight noensinne utgitt!

  kr 799

25 vare(r)

per side