0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.

Viser 1 til 36 av totalt 50

per side
 • Lovely pussy

  Lovely pussy er en liten og hendig mastrubator for menn. Den er i et elastisk og behagelig jelly materialet. Lovely pussy har en stram åpning og et svakt ruglemønster gjennom hele åpningen for ekstra massasje på penis. Åpningen går helt gjennom for enkel rengjøring. Lengde: 10.5 cm
  kr 129
 • Autoblow 2 plus

  Autoblow 2 plus er en oppdatert utgave av den kjenten Autoblow 2. Autoblow 2 plus er 33% trangere, og 33% raskere. Autoblow 2 plus er sexleketøyet som simulerer oralsex på en helt ny måte. Med Autoblow 2 trenger man ikke lenger være redd for såre kjever eller slitne armer! Bare plugg Autoblow 2 i stikkontakten og hold den på plass og den gjør alt arbeidet for deg!
  kr 1 499
 • Passion Pocket of Love

  Enkel og grei håndholdt vagina. Det har riller på innsiden av vaginaen, noe som gir en ekstra god følelse. Den er laget av et mykt og behagelig materiale, noe som gjør at den føles mer naturlig. Den har også som man kan se ut fra bilde at den kurver invending. Som gir en fantastisk følelse. Følger også med et vibrerende egg som plasseres i toppen av vaginaen for en deilig opplevelse.
  kr 499

Viser 1 til 36 av totalt 50

per side