0Handlekurvkr 0

Product was successfully added to your shopping cart.
Dra bildet for å rotere

Duke Prostate Stimulator Black - Fun Factory

Fun Factory Duke er en effektiv vibrator utviklet for å stimulere prostataen din- også kjent som den mannlige G punkt.
- Stillegående
- Kraftig vibrator med 6 forskjellige vibrasjonsmønstre
- Vanntett
Materiale: Silikon
Størrelse: 16,7cm – Diameter:3,7cm
Lader er inkludert

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 649
Psst! Alltid GRATIS frakt på ordre over 600 , -

Beskrivelse

Fun Factory Duke er en effektiv vibrator utviklet for å stimulere prostataen din - også kjent som den mannlige G punkt. Den er ideel for prostata stimuli grunnet den ergonomiske form. Vibratoren har de riktige vinklene for presist å stimulere ditt P punkt. Duke har kraftige vibrasjoner og er stillegående og er til å gjøre alt arbeidet mens du kan slappe av og nyte de 6 ulike vibrasjonsnivåene. Bruk den alene eller med partneren din. Den er fremstilt av medisinsk silikon og er derfor meget komfortabel å bruke. For enda mer nytelse anbefales det å bruke et vannbasert anal glidemiddel. Duke er oppladbar så da slipper du å tenke på batterier. Den er også gøy å ha med i dusjen siden den er vanntett. I pakken følger det med en magnetisk C lick `N Charge lader som tilkobles gjennom USB. Lengde: 16,7 cm og Diameter: 3,7 cm

Tilleggsinformasjon

Varekode FF-5200808
Vekt (gram) 260.0000
Materiale: NA
Ftalat-fri: Nei
Diameter: NA
Lengde: NA
Vibrasjonsprogram: NA
Egnet for Strap-on sele: Nei
Vanntett: Nei
Batteri: NA
Ladetid: NA
Brukstid pr. lading: NA
Brukermanual: NA
Inkludert: NA
 1. user avatar
  elsker denne omtale av dotten den 12.05.2018
  Kvalitet
  Pris
  Totalvurdering

  jeg var å kikket etter en god buttplug med vibrasjon i butikken deres, å hu i kassen kom bort til meg å anbefalte denne.
  jeg valgte da å kjøpe denne med for å teste denne utrolige vibratoren.
  jeg ladet først opp batteriet som anvist i bruksanvisning, og når den var oppladet og klar til bruk så tok jeg frem litt glidemiddel. for å få den inn gikk veldig lett ved hjelp av glidemiddel, så når den var på plass var det tid for å skru på vibratoren, og jeg nøt de gode vibrasjonene. jeg gikk rett til topps etter noen minutter.
  etterpå jeg var ferdig så er det tid for å rengjøre pluggen noe som er veldig lett, fordi pluggen er av silikon, jeg tok ut vibratoren fra selve pluggen å tørket av vibratoren med våtserviett og og en tørr klut, deretter så vasket jeg den med vibratorrens. så er det selve pluggen som må vaskes å da tok jeg den med ut på badet og skyllet den i lunkent vann å så tok jeg vibratorens å tørket den med. så nå er den klar for neste gang det passer å kose meg.

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Totalvurdering