Womanizer Premium 2 - Blå

Spesialpris kr 1424 Vanlig pris kr 2099
På lager
SKU
OR-554065

Womanizer Premium stimulerer alle 8000 nervetråder i klitoris! 

 • Vanntett trykkbølgestimulator.
 • 12 forskjellige intensiteter.
 • Smart Silence: Starter og stopper ved hudkontakt
 • Autopilotmodus: La intensiteten overraske deg.
 • Vanntett: Kan nytes i vann.
 • Esken inneholder: 1 x trykkbølgestimulator Premium fra Womanizer. USB-ladekabel, oppbevaringspose og ekstra stimuleringshette.

  Hvordan brukes Womanizer Premium?
  Legg Womanizer Premium mot klitoris eller brystvorte og nyt stimulering fra 12 justerbare intensiteter, helt uten berøring. I tillegg skrur Womanizer seg automatisk på ved hudkontakt og skrur av stimuleringen når du tar vekk Womanizer. Du velger pirreintensitet på tastene på apparatet, eller stiller inn Womanizer Premium på autopilot, slik at den overrasker deg med ulike rytmer.

  Hva er det spesielle med Womanizer Premium?
  Womanizer Premium stimulerer deg med revolusjonær og patentert Pleasure-Air-teknologi, som lar deg nyte deilige orgasmer uten følelsen av overpirring. Du kan faktisk oppnå orgasme på under minuttet med dette kraftige apparatet. Selv om den er sterk, er den utrolig stillegående og skrur seg automatisk på ved hudkontakt og stopper stimuleringen når hudkontakten opphører. I tillegg skrur den seg automatik av ved overoppheting. Den er formet for å ligge perfekt i hånda og etter bruk kan den oppbevares diskret i den elegante oppbevaringsposen. Det er bare å prøve selv og nyte pirringen fra dette superleketøyet!

  Hva er viktig å huske når du bruker Womanizer Premium?
  Pass på at du bare bruker vannbasert glidemiddel sammen med Womanizer Premium. Silikonbasert glidemiddel kan føre til skader i materialet.

  Mål: 155 mm x 50 mm x 35 mm.
  Materiale: ABS, Silikon med PUR-coating